In het begin... was het niks. Maar toen, in september 2010, in het hartje van Haarlem, was de wereld een swingende sensatie rijker geworden. Voor een nanoseconde stond de voedselketen helemaal op zijn kop en was er iets tot zijn volmaakte vorm geëvolueerd. Met de komst van Susan was de band Bring It On Sue tot leven gekomen en kreeg de bezetting nieuwe energie: kernenergie!

 

Behoefte aan swingen, feesten, vrienden en good times? Dan zit je bij Bring It On Sue goed! Het is een groep die dit allemaal uitstraalt en wat ze ook stuurt. Goede vrienden zijn het die allemaal met hun neus in dezelfde richting staan wanneer het komt op muzikale kwaliteit leveren.

 

Bring It On Sue zal een tweede oerknal genereren op welke locatie ze ook zijn! Ze zijn niet te houden en zullen ervoor zorgen dat alle handen in de lucht zijn en iedereen net boven de vloer zweeft van een dol dwaze goede tijd!Zangeres Susan is een enorm podiumdier. Op jonge leeftijd trad zij al op als danseres in diverse shows in binnen- en buitenland. Maar gaandeweg is ze meer gaan zingen. Dat deed ze in diverse bands: Desperate Susan, Cross Roads, Take 3, Remix en Beatstreet. Ook zong zij in een aantal tv-programma's met veel s-sen in de titel: Sterrenjacht, Showmasters en Parade der Besten.

Bring It On Sue is haar nieuwste band. Met Bart, Arnold, Henk en Jorn vormden zij in 2010 een enthousiaste band die optreden met het doel onvergetelijke en swingende avonden te maken.

 

Het motto van (Bring it on) Susan is: Dance to the music!


Bart is een gitarist die met een duidelijk doel voor ogen wil spelen: begeleiden als het moet en een lekkere vette solo waar het kan. En wanneer Bart de mogelijkheid krijgt voor een solo, dan stopt de wereld met draaien. De dieren in het wild ruiken het in de lucht en gaan meteen op zoek naar hoger gelegen gronden. Er is geen ontkomen aan, de zaal zal trillen op haar grondvesten.

Muziek waar Bart zich door laat beïnvloeden is die van De Dijk, Joe Cocker, Margriet Eshuijs en JW Roy.


Arnold is een veelzijdige toetsenist die veel ervaring heeft opgedaan bij verschillende formaties. Bring It On Sue kennen hem als een muzikant die zijn partijen tot in details uitzoekt. Probeer maar geen mastermind met dit Music Mind te spelen. Hij kan je na het spelen van een nummer vertellen dat je op de derde tel in de zoveelste maat iets anders had moeten spelen.

Zijn vingers kunnen de toetsen doorstaan, zijn solo’s gaan geen piano aan en de sounds die hij uit zijn synth haalt lijken haast van de plaat afgehaald. Kwaliteit ten top.Sander is de kalmte zelve. Sander heeft alles onder controle. Sander is de nieuwe drummer van de band. Met al een hoop aantal drum-uren op de teller was hij al na korte tijd onmisbaar in de band.

 

 

 

 

 

 

  Wim
         Bas
Helaas heeft Gerard ons verlaten. Binnenkort staat hier onze nieuwe bassist : Wim !
 
Gerard is een bassist, en die zijn vaak rustig en niet van op de voorgrond. En dat is hij ook. Speelt sinds zijn 14de in bands, dus veel ervaring. Gerard heeft heel veel plezier in het spelen van de disco-, soul-, funk- en partynummers die Bring it on Sue speelt. Samen met Sander zorgt hij voor een swingende en dansbare groove. Zonder zijn bas geen danspassen.