27-12-2016
We hebben weinig nieuws hier vermeld, maar op Facebook kun je regelmatig een berichtje vinden.
Nieuwste nieuws is dat we een nieuwe bassist hebben : Wim versterkt onze gelederen met zijn volle bas en enthousiaste riffs. Binnenkort meer in de biografie : zie BAND.
 
21-9-2013
Na het vertrek van Jorn hebben we naarstig gezocht naar een nieuwe bassist. En gevonden! We treden op, tot hij is ingewerkt, met invallers; Marcel, Rollo en Charles. En dan gaat hij knallen: Gerard.
Genoeg optredens trouwens, kies maar uit wanneer de discotrein in je buurt langs komt: zie OPTREDENS!
 
8-5-2013
Ja ja! Er staan weer een boel nieuwe nummers in ons repertoire! Om maar een paar te noemen: Dr Beat, Shake Shake Shake, Dance Across The Floor en Get Down Tonight. We hebben een mooie KC-medley klaar staan voor iedereen die komt kijken. It will funk your world!
Dan nog een ander nieuwtje, Jorn heeft voor zichzelf de knoop door gehakt. Ook hij zet een punt achter zijn loopbaan bij Bring It On Sue. Na al een tijdje te zitten tobben met het gevoel van 'wel, niet, wel, niet' heeft hij toch voor 'niet' gekozen. Maar ook hij gaat nog een keertje goed knallen in Den Haag! Dus komt allen!
 
23-3-2013
Goed nieuws! Na het vertrek van Henk hebben we intussen een nieuwe drummer gevonden: Sander. We zijn al druk bezig geweest met oefenen en hij kan intussen het repertoire dromen. We zijn daarom ook weer druk bezig met boekingen. Hou de OPTREDENS in de gaten. Binnenkort zal Sander met zijn aangezicht en biografie gepresenteerd worden.
 
20-11-2012
Ja, jammer. Ik val maar meteen met de deur naar binnen. Ik heb slecht nieuws. Henk heeft de beslissing genomen om te stoppen met drummen in Bring it On Sue. Ik kan het kort noemen, Henk geeft de voorrang aan z'n gezin, z'n nieuwe baan en z'n nieuwe woonhuis. Wij geven hem groot gelijk en hoe vervelend het ook voor de band is, het is niet geheel een verrassing. Misschien heeft het altijd wel ergens in ons achterhoofd gezeten. Alleen zagen we het nu niet aankomen.
We gaan nog 1 keer met z'n allen optreden in Wormerveer! Daar gaan we helemaal los! Jullie ook? 

12-11-2012
Ons eerste verjaardagsfeest is een feit! Vorige week, 2 november hebben wij in Bunne gespeeld! De gelegenheid: Henk zijn zus werd 50. Met de Melkfabriek gevuld met vrienden en familie hebben we er een geweldig verjaardagsfeest van gemaakt. We zijn ook aan het oefenen met Maarten en Marco die ons hebben geholpen met de Bring It On Sue-perband. Kom allemaal naar de Melterij in Wormerveer!
 
16 -9-2012
De Discotrein is net uit Den Haag vertrokken en is alweer onderweg naar de volgende stop, Den Helder! Aankomst 29 september. We zullen daar spelen met de Bring It On Sue-perband, een tijdelijke uitbreiding voor het benefiet concert "Vrienden van Pazaric, Live"!

7-9-2012
Zo, het is weer eens tijd voor een nieuwtje. Wat heet, nieuwtjes!
Volgende week vrijdag komen we terug bij Lokaal Vredebreuk voor een discofeest! Lokaal Goes Disco! Iedereen die er is zal dan een voorproefje krijgen van de Bring It On Sueper Band. Spoedig komen onze Sueper-leden ook op deze pagina.
Leuk verhaaltje: Bart kreeg een telefoontje van de organisator van het Spieringfestival, of wij wilden spelen. Jorn was op vakantie, Arnold was op vakantie dus helaas, geen Spiering voor ons. Wie weet binnekort ergens anders?
 
7-7-2012
We hebben weer een feestje gehad in Den Haag. En wat voor een feestje! Hopelijk zijn we snel weer terug in Het Lokaal Vredebreuk!

22-04-2012
Oké mensen, het is weer zover. News flash! Bring It On Sue heeft afglopen donderdag een eigen nummer opgenomen bij Studio JP. Na 3 keer stond dit prachtlied op de band en de solo moest alleen nog opgenomen worden.
Kijk hier voor de film tijdens de opname en hier voor de opname!

30-01-2012
Woooh, 2 maanden later en veel nieuwtjes! We hebben Den Haag en Zoetermeer onveilig gemaakt. Het stond in het nieuws! Twee panden verloren hun daken. We gaan in april de studio in! We mogen terug komen in Zoetermeer! (We hopen dat het dak er dan weer op zit.) Maar eerst: Morgen in Hillegom!

29-01-2012
Vrijdag hebben we De Heeren van Aemstel flink laten feesten. De volgende op de lijst is De Paap in Den Haag. Komt allen en feest met ons mee!

28-12-2011
Bring It On Sue hoopt dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en wenst iedereen nog een fijne jaarwisseling en een groovy 2012

15-12-2011
Maak uw discoborst maar nat want het belooft een swingend begin van 2012 te worden! In februari en maart spelen we al in Den Haag, Zoetermeer en Hillegom. Achter de schermen zijn we druk bezig met andere optredens en wie weet op korte termijn wel een spetterende verrassing! Houd de bandagenda in de gaten!

19-11-2011
Zo, zijn we weer bijgekomen van het knallende feest bij Voices? Precies, ik ook niet. Het was weer een toppertje. Dank aan de muzikanten waarvan een kostbare jamtijd hebben mogen nemen en die ook na ons optreden er een spetterende avond van hebben gemaakt. Tot de volgende week weer in de oefenruimte en dan gaan we er hard tegenaan om klaar te stomen voor onze optredens in 2012!

11-11-11
Nog meer eendjes ☺ in de dag en de site is vernieuwd. Foto's van onze fotosessie zijn toegevoegd en gebruikt voor een nieuwe look. Ga snel naar onze FOTO'S.
 
01-11-2011
Het heeft vast ta maken met al die eentjes in de dag. Er is een optreden geboekt voor 2012! We gaan bij muziekcafé De Paap spelen. Volg onze facebookpagina en OPTREDENS voor meer info!

21-10-2011
Funk Radio, over. Breakie, breakie. Kijk op onze facebook en bij OPTREDENS voor ons eerstvolgende optreden bij Voices in Amsterdam! Be there or be square.

17-10-2011
Contact, over. Wat een tijd geleden sinds het laatste bericht; of zelfs optreden! We hebben een nieuwe plek gevonden om te oefenen, Voices in Amsterdam. We zijn druk bezig met nieuwe nummers oefenen en aan het kijken voor optredens. Houd de site en onze facebookpagina in de gaten!

28-05-2011
Zo, weer een funky avond gehad in Hasta. Uiteindelijk zijn we wat later begonnen dan gepland omdat het buiten nog licht was en er niet veel volk op de been was. In de loop van de avond werd allemaal beter! Dank aan vrienden en familie die er waren, de dames die weg wilden gaan maar toch nog een lange tijd zijn blijven dansen en de mensen van Hasta voor de samenwerking.

En dan nu... EEN PRIJSVRAAG!!!

Bedenk een leuke woordspeling met het woord 'SUE' en maak kans op 5 gratis drankjes bij ons volgende optreden! Bijvoorbeeld: So SUE me. SUE-per duper. Jullie snappen het wel.
Spelregels:
Je stuurt je woordspeling naar ons via het gastenboek. Slechts één inzending per persoon. 1 juli maken we de winnaar bekend.

Dan nog een laatste puntje, door vakanties hebben we even een korte 'zomerstop' tot eind juni. Houd onze agenda goed in de gaten voor nieuwe optredens!

19-05-2011
Kijk op onze facebook! Maar eerst dit aflezen! Dan naar onze facebook... Foto's van onze optredens in Het Lokaal, Hasta en Café Polder worden/zijn geupload. Kan je toch nog een beetje zeggen dat je erbij was als je ons hebt gemist.

16-05-2011
We danken iedereen die bij Café Polder aanwezig was en die we aan het dansen hebben gebracht. Hulde aan Susan die ondanks dat ze ziek was 150% gaf en alsnog de hele tweede set had gespeeld. De band hoopt dat het vrijdag beter gaat met Susan en dan zijn we helemaal klaar voor ons optreden in de Spaarnehal.

Dan raden wij jou ook aan om naar onze bandpagina te kijken. Er staan nieuwe foto's en nieuwe verhalen van iedere bandlid. Geniet!

10-05-2011
*Newsflash* Wij zijn terug te zien op site van Studio JP Wijk Aan Zee. Bekijk hier het nieuwsbericht over Bring It On Sue

02-05-2011
Wil je filmpjes van ons zien tijdens het maken van de demo's of met een optreden? Kijk op ons Youtube-kanaal!

01-05-2011
Super goed nieuws! Henk heeft er een drumstertje bij! De band groet Sylka die op Koninginnedag geboren is! Tijd voor een feestje!

18-4-2011
Zo, dat was even bijkomen dit weekend. Geen enkel voetje op de vloer van Hasta bleef langer dan een seconde stil staan! Iedereen die in zijn jeugd fan was van discomuziek heeft met volle teugen dat nogmaals gedaan afgelopen zaterdag.
Heel erg bedankt voor allen die zijn gekomen en ons een uurtje extra hebben laten spelen. Blijf de OPTREDENS bekijken om ons ergens anders nog een keer te zien.
 
16-4-2011
Nieuwsflash! Ga als de donder naar foto om foto's van de opnamesessie in Wijk Aan Zee te bekijken. Dit geldt ook voor filmpjes in VIDEO! Kijk naar de soundchecks van Bart en Henk en hoe de heren van Bring It On Sue 'Get Ready' inzingen.
Last but not least..... NIEUWE DEMO'S ONLINE! Super vet! Ga naar MUZIEK, kick back and just enjoy the melodies...

Mazzel!

13-4-2011
Gister zijn de opnames van 4 nummers super goed gegaan. 'Good Times' en 'Superstition' gingen in een klap goed. 'Get Ready' en 'Is It Love You're After' hadden een tweede take nodig maar dan stonden die ook als een huis. De heren van Bart, Henk en Arnold hebben hun lijntjes ook gezongen, achtergrondzanglijntjes dan hè!
 
Donderdag wordt er gemixt en nog wat tweede stemmen opgenomen en hopelijk zijn er spoedig 4 nieuwe demo's te beluisteren.
 
Catch you on the flip side!

3-4-2011
Bring it on Sue gaat binnenkort in april de studio in!
 
We gaan enkele nummers opnieuw opnemen met de huidige samenstelling.
Dit doen we in de studio van Jan Paul van der Mey in Wijk aan Zee.
Houd onze pagina MUZIEK in de gaten!
 
 
3-4-2011
Bring it on Sue gaat op de foto.
 
Ook staat op de planning ons op de gevoelige plaat vast te leggen.
Houd de pagina foto's in de gaten.